Projecten

MAD organiseert ook grotere projecten die regelmatig voorbij komen op de agenda, hieronder ziet u de projecten die we op dit moment allemaal hebben.

Agehack

agehack

Age Hack is een speciale hackathon gericht op senioren, kunstenaars, ingenieurs, marketeers én studenten. De hackathon bestaat uit een workshop-achtige activiteit waarin in kleine groepjes creatieve oplossingen voor alledaagse problemen worden bedacht èn uitgewerkt.

Lees meer

Tover je toekomst

Tover je toekomst

Tover je Toekomst is een workshop waarbij kinderen een eigen toekomst mogen bedenken. Iedereen werkt mee aan de toekomst, daarom willen we ook kinderen hieraan laten bijdragen. Het is een interactieve workshop gericht op kinderen tussen de 6 en 14 jaar.

Lees meer

Play the Future

Play the Future

We willen dat jij meehelpt om de toestand van de nabije toekomst in kaart te brengen, en met elkaar te bepalen wat er concreet gedaan kan worden. Help mee om de wereld van morgen in het vizier te krijgen. Welke verbindingen kun jij leggen tussen de belangrijke ontwikkelingen van de komende tijd?

Lees meer

Eindhoven Mini Maker Faire

Eindhoven Mini Maker Faire

Twee dagen vol familievriendelijke maak-, knutsel-, leer-, uitvind- en creëer-activiteiten in het kader van de MakerDays. Laat je inspireren door kunst, crafts, engineering, wetenschap en techniek van makers uit de regio Eindhoven. En wees niet bang om mee te doen aan een van de vele workshops!

Lees meer

Science hackday

Science hackday

Science hackday is een jaarlijks terugkerende hacketon, waar wetenschappers, progammeurs, designers, makers, denkers en engineers samen worden gebracht tijdens een 2 dagen durende activiteit. Ze gaan wetenschap en maken combineren in de maker filosofie.

Lees meer

Internet of things

Internet of things

Het is geen technologie of specifiek protocol. Maar een verzamelbegrip voor de ontwikkeling dat fysieke objecten steeds vaker in verbinding staan met het internet.Het doel van dit Internet Der Dingen is eenduidig: het moet ons leven effectiever en efficiënter maken.

Lees meer

MAD space

MAD space

MAD space is een hacker community, waar je samen kan komen om informatie met elkaar uit te wisselen. Er worden regelmatig ook lezingen of workshops gehouden.

Lees meer

Mindhoven

Mindhoven

Uit alle events die we organiseren, van hacketons tot workshops komen resultaten en hele goede ideeën. Sommige ideeën hebben de potentie om verder uitgewerkt te worden maar niet iedereen heeft hier de mogelijkheid toe. Daarom verzamelen we al deze ideeën op Mindhoven.

Lees meer

Open Eindhoven

Open Eindhoven

Open Data Eindhoven is een platform voor dataproducenten, dataverwerkers en datagebruikers. Zowel overheid, bedrijven als particulieren zijn producent en eigenaar van gegevens. Met het toegankelijk maken van gegevens worden mogelijkheden geboden om nuttig gebruik te maken van de betekenis van deze data.

Lees meer

MAD space meetup

MAD space meetup

De meetup groep van MAD space hier kun je, je inschrijven om een keer mee te komen doen.

Lees meer

Open Eindhoven meetup

Open Eindhoven meetup

De meetup groep van Open Eindhoven hier kun je, je inschrijven om een keer mee te komen doen.

Lees meer

Lean startup meetup

Lean startup meetup

De meetup groep van Lean starup hier kun je, je inschrijven om een keer mee te komen doen.

Lees meer